http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/71695

شناسه خبر: 71695
۱۳۹۶-۱۲-۸ ۰۱:۳۷

برگزاری کنگره‌ ملی ۳۰۵ شهید معلم استان خوزستان

کنگره‌ ملی ۳۰۵ شهید معلم استان خوزستان و شهید شاخص فرهنگیان کشور در سال ۹۶ «حبیب شریفی‌راد» روز چهارشنبه ۹ اسفندماه در اهواز برگزار می‌شود.

به گزارش تا شهدا؛ کنگره ملی ۳۰۵ شهید معلم استان خوزستان و شهید شاخص فرهنگیان کشور در سال ۹۶ «حبیب شریفی‌راد» اولین فرمانده فرهنگی سپاه سوسنگرد، روز چهارشنبه ۹ اسفندماه ساعت ۸:۳۰ صبح در اهواز، محتمع فرهنگی فجر برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور خانواده‌های معزز شهدا، جانبازان، ایثارگران و عموم مردم همراه با مدیحه‌سرایی ذاکرین اهل بیت (ع) برگزار می‌شود.

خاطرنشان می‌شود، شهید شاخص فرهنگیان کشور «حبیب شریفی‌راد» یکی از دلاورمردان عرصه هشت سال دفاع مقدس بود که ۲۰ تیرماه سال ۱۳۳۴ در سوسنگرد و در خانواده‌ای مذهبی و ارادتمند به قرآن و مسجد و مجلس حسینی به دنیا چشم گشود.

وی در واپسین روز‌های مهرماه سال ۱۳۵۹ به پایان راه دنیا و آغاز راه شهادت می‌رسد و دیگر جسم زخمی‌اش زیر شکنجه‌ها تاب نمی‌آورد و به خیل دوستان و همرزمان شهیدش می‌پیوندد.

در قسمتی از وصیت‌نامه این شهید آمده است: خدایا زندگی در این دنیا را نمی‌خواهم، چون امام علی (ع) آن را سه طلاقه کرد، پس من که شیعه او هستم چگونه آرزوی ماندن و زندگی کردن در این دنیا را داشته باشم، خدایا توفیق شهادت را نصیبم کن./دفاع پرس