http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/66320
شناسه خبر: 66320
۱۳۹۶-۸-۱۰ ۰۲:۴۶
گرامیداشت اولین سالگرد شهید محسن خزایی
مدیرکل صدا و سیمای سیستان و بلوچستان گفت: 22 آبان اولین سالگرد شهید راوی مقامت، شهید محسن خزایی در زاهدان برگزار می شود.

به گزارش تا شهدا؛ کردستانی گفت: در جلسه هماهنگی این مراسم مقررشد دستگاه های مختلف برای پاسداشت این شهید سرافراز استان و کشور مقدمات لازم را انجام دهند.
مدیر کل صدا و سیمای استان با بیان اینکه شهید خزایی یک خبرنگار والامقام ، ولایی و انقلابی بود گفت: او یک خبرنگار بصیر و آگاه بود که تحلیلی عمیق از مسایل جهان داشت و دشمن شناس قابلی بود.
وی خاطرنشان کرد: شهید محسن خزائی یک بسیجی واراسته و دلداده انقلاب بود که در نهایت در راه دفاع از اسلام به شهادت رسید.
کردستانی اظهار کرد: شهید خزائی یک اسوه حسنه برای جوانان ایران اسلامی بود و میتوان از وی به عنوان یک قهرمان ملی یاد کرد که همواره تشنه شهادت بود./مشرق نیوز