http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/65209

شناسه خبر: 65209
۱۳۹۶-۷-۱۱ ۰۰:۳۲

خاطره اي از شهيد سيد حسن جعفري جورجاده

شهيد جعفري در آخرين مرخصي که به محل آمده بود، مصادف با ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني بود که ايشان با طنين گرم و دلنوازش در عزاداري و نوحه‌خواني شور و حال عجيبي ايجاد ‌کرد. هنوز آواي محزونش در سوگواري سالار شهيدان در گوش‌ها طنين‌انداز است.

تا شهدا؛ «شهيد سيد حسن جعفري جورجاده»فرزند  سيد مرتضي، به تاريخ 2/ شهريور /1342  در روستاي جورجاده بخش دودانگه شهرستان ساري متولد شد.
برادر  محترم شهيد نقل مي‌کند:صوت و صداي زيبا و دلنشيني داشت، در روز تاسوعا و عاشورا که دسته‌هاي عزاداران حسيني از اطراف به روستاي ما (روستاي جورجاده بخش دودانگه شهرستان ساري) مي‌آيند و ما هم به روستاهاي ديگر مي‌رويم، با صداي زيبايش مداحي مي‌کرد. همچنين از وجودش در مراسم مختلف هم استفاده مي‌شد. در جبهه هم مداحي مي‌کرد. 

مدت زيادي در مريوان بود ولي بعد به جبهه جنوب رفت. او اعتقاد داشت که: «با توجه به موقعيت و شرايط حساس دوران جنگ نبايد به عزلت بنشينيم و تماشاگر صحنه باشيم و سکوت اختيار کنيم».
 در ايام فراغت ‌تحصيل، ايشان در فعاليت‌هاي فرهنگي انجمن اسلامي محل، ساعي و پُرتلاش بودند.
 در آخرين مرخصي که به محل آمده بود، مصادف با ايام تاسوعا و عاشوراي حسيني بود که ايشان با طنين گرم و دلنوازش در عزاداري و نوحه‌خواني شور و حال عجيبي ايجاد ‌کرد. هنوز آواي محزونش در سوگواري سالار شهيدان در گوش‌ها طنين‌انداز است. 

بعد از اتمام مرخصي در تاريخ 19آبان ماه سال 1363 در منطقه عمومي خرمشهر مورد اصابت ترکش کاتيوشا قرار مي¬گيرد و همانند جدش سيدالشهداء با لبي تشنه جان به جانان تسليم و به‌سوي ديار معشوق شتافت.    
پيکر مطهرش پس از تشييع باشکوه در روستاي جورجاده بخش دودانگه به خاک سپرده شد.