http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/60672

شناسه خبر: 60672
۱۳۹۶-۳-۲ ۰۳:۱۲

عزت و اقتدار ملی را مرهون ایثار شهیدان هستیم

کرمانشاه- فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم  (ص) استان کرمانشاه گفت: عزت و اقتدار ملی را مرهون ایثار و جانفشانی شهیدان والامقام هستیم.

تا شهدا؛ سردار بهمن ریحانی امروز در دیدار با خانواده شهید والامقام کریم جعفری در شهرستان صحنه اظهار داشت: شهیدان مایه افتخار و عزت و سربندی ما هستند و همگان با افتخار و غرور از این بزرگواران یاد می‌کنند.

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه حضور در میان خانواده‌های معظم شهدا را مایه افتخار و سعادت دانست و افزود: شهدای دفاع مقدس جایگاه والایی دارند.

سردار ریحانی عزت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مرهون خون مطهر  شهیدان دانست و گفت: شهدای کردستان از جمله شهدای غریب هستند زیرا نوع زندگی و خدمت در کردستان بسیار سخت‌تر از آن بود و کمتر کسی آن سختی‌ها را تحمل می‌کند.

وی زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهیدان را وظیفه‌ای همگانی دانست و افزود: شهیدان در راه دفاع از این سرزمین مقدس از همه هستی خود گذشتند.

سردار ریحانی خواستار بر تداوم راه امام (ره) و شهدا تاکید و گفت: عزت و اقتدار ملی را مرهون ایثار شهیدان هستیم./خبرگزاری مهر