http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/60649
شناسه خبر: 60649
۱۳۹۶-۳-۱ ۱۶:۴۵
ماجرای امداد غیبی به مجروح اصفهانی
مرحله اول عملیات بیت‌المقدس بود، در منطقه کرخه نور با لو رفتن عملیات و دادن تعدادی زخمی و شهید عقب‌نشینی کردیم، پای چپ یکی از بچه‌های 19 ساله از مچ قطع شده بود.

تا شهدا؛ سعید وفایی یکی از رزمندگان استان مرکزی که در عملیات بیتالمقدس حضور داشته است در خاطرات خود از عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر میگوید: مرحله اول عملیات بیتالمقدس بود، در منطقه کرخه نور با لو رفتن عملیات و دادن تعدادی زخمی و شهید عقبنشینی کردیم.
پای چپ یکی از بچههای 19 ساله اصفهانی به نام حسین از مچ قطع شده بود، ما بعد از گذشت سه روز تازه متوجه او در آن طرف رودخانه شده بودیم.
به اتفاق برادر اصغری از روی پل متحرک عبور کردیم و او را به سنگر بردیم. از وی سوال کردیم این سه روز بدون آب و غذا و با وجود این خونریزی شدید چگونه زنده ماندی؟. او گفت هر وقت احساس گرسنگی و تشنگی میکردم آقایی که عمامه سبز بر سر داشت میآمد و به من رسیدگی میکرد و میرفت.
بچهها با شنیدن این حرف حسین را غرق بوسه کردند./دفاع پرس