http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/60565

شناسه خبر: 60565
۱۳۹۶-۲-۳۱ ۰۳:۵۲

خانواده شهدای منا دو سهمیه برای حج تمتع دارند

مدیرکل بنیاد خراسان رضوی گفت: خانواده های شهدا ، جانبازان ، آزادگان و شهدای منا امسال با توجه به سهمیه استان عازم حج تمتع می شوند.  

تا شهدا؛ مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای منا گفت: امسال با توجه به اولویت والدین و همسران شهدا، جانبازان و آزادگان و همسران آنان و خانواده های شهدا منا حج تمتع برگزار می شود.
وی بابیان اینکه شهید و مجروح شدن هزاران مسلمان در فاجعه منا، موجی از غم و نگرانی را در میان کشورهای اسلامی ایجاد کرده و در این میان ایرانیان بسیاری نیز عزادار شده اند، افزود: شهدای این حادثه که در حین انجام مناسک حج مظلومانه به دیدار معبود شتافتند، از جایگاه والایی برخوردار هستند. 
عابدین عابدی مقدم تصریح کرد: برای هر یک از خانواده شهدای منا دو سهمیه اعزام به مکه در نظر گرفته شده است و خانواده های شهدای منا می توانند از این سهمیه استفاده کنند.
وی بیان کرد: در مرداد ماه امسال برابر با ماه  ذی الحجه  زائران خانه خدا از طریق سازمان حج و  زیارت عازم خانه خدا می شوند.
مدیر کل بنیاد شهید وامورایثارگران خراسان رضوی در همین راستا افزود: سهمیه استان خراسان رضوی شامل 27 شهرستان و مناطق سه گانه مشهد مقدس است.