http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/60318

شناسه خبر: 60318
۱۳۹۶-۲-۲۴ ۰۱:۵۰

هر چه در مدح جانبازان گفته شود، باز نمی توانیم حق مطلب را ادا کنیم

مدیر کل بنیاد بوشهر گفت: هرچه در مدح، گذشت و مرام جانبازان گفته شود باز نمی توانیم حق مطلب را ادا کنیم.

تا شهدا؛ حجت الاسلام تشکری در دیدار با جانباز سرافراز «خداکرم شبانکاره» در استان فارس طی سخنانی بیان داشت: جانبازان همان مردان مدعی هستند که روزی برای حفظ ناموس و ارزش های انسانی و معنوی پا فراتر نهادند و ادعای خود را اثبات کردند و از دین و ارزش های نظام خود دفاع کردند.
وی با تجلیل از اسوه های صبر و مقاومت، افزود: جانبازان سرافراز سروقامتان همیشه تاریخند که در برابر دشمن تا بن دندان مسلح قد خم نکردند تا ما استوار و سرافراز بمانیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر ادامه داد: هرچه در مدح، گذشت و مرام جانبازان گفته شود باز نمی توانیم حق مطلب را ادا کنیم. باید سرگذشت جانبازان و ایثارگران منشا و سرمشق زندگی نسل های بعدی باشد و به عنوان بهترن الگو برای ملت ایران همیشه در اذهان زنده بمانند.
وی اضافه کرد: دیدار و تکریم از سروقامتان انقلاب امروز وظیفه‌ی کوچک خادمان شهدا و مسئولین است که باید ادامه داشته باشد تا نظام اسلامی بیمه شود.
تشکری ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را عامل اقتدار و پویایی نظام خواند و تصریح کرد: شهدا و ایثارگران عزیز در طول دوران دفاع مقدس با رشادت های بی نظیر خود ماندگارترین حماسه ها را خلق کردند و عزت و اقتدار را برای کشور به ارمغان آوردند.
وی ادامه داد: امروز هم تنها راه عزت کشور و تنها راه مقابله با دشمنان ترویج همین فرهنگ ایثار و شهادت است.
گفتنی است در پایان این دیدار با اهدا لوح سپاس و هدایایی از جانباز سرافراز «خداکرم شبانکاره» تجلیل شد./ایثار