http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/59891

شناسه خبر: 59891
۱۳۹۶-۲-۱۳ ۲۳:۵۵

جانبازان همواره الهام بخش اقشار مختلف مردم هستند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران با بیان اینکه جانبازان الگوی جامعه هستند افزود: این قشر همواره الهام بخش اقشار مختلف مردم هستند.

تا شهدا؛ نادر نصیری در مراسم تجلیل از جانبازان شاغل در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه جانبازان با صبوری، متانت و مقاومت امروز الگوی همه جانبه ملت ایران هستند، افزود: برای ترویج فرهنگ ایثار، شهادت و جهاد متکی به این عزیزان هستیم.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر جایگاه ویژه جانبازان گفت: همانطور که معظم له فرمودند جانبازان شهدای زنده‌اند و شهید هم همین ضربه‌ای را که جانباز تحمل کرده است، تحمل کرده؛ سرنوشت او پرواز و رفتن و سرنوشت جانباز ماندن بود.
نصیری گفت: همه مردم و آحاد جامعه باید به وجود جانبازان افتخار کنند و بدانند که این پیش قراولان عرصه دفاع و جهاد هیچگاه از یاد و خاطره ملت قدرشناس ایران نمی روند.
در پایان این مراسم باشکوه که با قرائت زیارت عاشورا همراه بود از تلاش های ایثارگرانه جانبازان خدوم شاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران قدردانی شد.