http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/59829

شناسه خبر: 59829
۱۳۹۶-۲-۱۳ ۰۲:۴۵

صعود جانبازان لرستانی به قله 3000 متری هشتاد پهلو

جانبازان لرستان به مناسبت روز جانباز به قله 3000 متری هشتاد پهلو در خرم آباد صعود کردند.

تا شهدا؛ به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و گرامیداشت روز جانباز جمعی از جانبازان قطع عضو لرستان به قله 300 متری هشتاد پهلو در خرم آباد صعود کردند.
در این صعود جمعی که مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان و جمعی از همکاران ستاد استان با جانبازان همراه بودند، بعد از گذر از دامنه و مسیر کوه به قله صعود کردند و پرچم جمهوری اسلامی را در این ارتفاع به افتخار تمام جانبازان به اهتزاز درآوردند.
مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در این جمع ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت روز جانباز گفت: شهدا و جانبازان و رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس عزت، افتخار و سربلندی را برای نظام کسب کردند و شما یاران و همراهان و همرزمان شهدا و عزیزانی هستید که دل در گرو یاد و نام شهدا و امام عزیز و ارزشهای الهی داشته و دارید.
وی گفت: جانبازان عزیز، شهدای زنده و انسانهای وارسته ای هستند که بنا به فرمایش رهبری جانبازان هر لحظه شهید می شوند و اجر شهادت دارند و برای ما توفیقی است که امروز در خدمت شما باشیم و در خدمت جانبازان قطع عضو به نمایندگی از همه جانبازان استان که یکی از قله های مرتفع استان را فتح کنیم که این صعود نشان از به یاد بودن رشادتها و جانفشانی های شهدا و جانبازان است که باید آن را قدر بدانیم و روحیه شهادت طلبی و ایثار و شهادت را در خود افزایش دهیم./ایثار