جانبازان سندهای افتخار انقلاب هستند
به گزارش تا شهدا؛ در آستانه فرارسیدن اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت ابالفضل العباس (ع) و روز جانباز، نشست کمیته ایثارگران استان کرمانشاه در سالن جلسات بنیاد استان تشکیل جلسه داد.
در این نشست که با هدف برنامه ریزی هرچه بهتر به این مناسبت و با حضور نمایندگان ایثارگران دستگاه های اداری برگزار شد، خسرو شهیدی معاون فرهنگی بنیاد کرمانشاه در سخنانی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا، فرارسیدن اعیاد شعیانیه و میلاد قمر منیر بنی هاشم حضرت ابالفضل العباس (ع) و روز جانباز را به حاضرین تبریک گفت.
شهیدی گفت: یقیناً ماه پر فیض و مبارکی را که پیش رو داریم یکی از ماه های سراسر نور و رحمت الهی است که امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از این فرصت مغتنم، در تعظیم و بزرگداشت یاد و خاطره یادگاران ایثار و شهادت و سندهای زنده انقلاب اسلامی مجدانه تلاش کنیم.
معاون فرهنگی بنیاد کرمانشاه افزود: ما در سال های گذشته توانستیم برنامه های متنوعی را در این خصوص به مرحله اجرا در آوریم و این می تواند تجربه خوبی برای کارهای نو در این زمینه باشد، لذا امیدواریم با تکیه بر این تجربیات آنچه را که در توان داریم در راستای تجلیل و عظمت بخشیدن به این عزیزان بکار بندیم.
وی خاطر نشان کرد: تجلیل از کارکنان جانباز در سطح ادارات و تبلیغات محیطی در سطح استان و سربرگ نامه های اداری می تواند از برنامه های تبلیغی این ایام باشد.
در ادامه هر یک نمایندگان ادارات به بیان نظرات، پیشنهادها و ارائه برنامه های مربوطه خود در این زمینه پرداختند.
همچنین در پایان این نشست برنامه هایی از سوی این کمیته به تصویب رسید که از جمله آن می توان به گلباران مزار شهدای سراسر استان، تجلیل از جانبازان و خانواده های ایثارگر و برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی اشاره کرد.