http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/58844

شناسه خبر: 58844
۱۳۹۶-۱-۲۲ ۰۳:۲۰

مراسم دیدار با پدران آسمانی در ایلام برگزار شد

مراسم دیدار با پدران آسمانی در گلزار شهدای گمنام بهشت رضای شهر ایلام برگزار شد.

تا شهدا؛ مراسم پدران آسمانی، با هدف تکریم و تقویت ارتباط فرزندان شهدا و تجدید میثاق آنان با پدرانشان صبح امروز دوشنبه 21 فروردین 95، همزمان با سالروز ولادت امام علی(ع) و روز پدر در گلزار شهدای بهشت رضای شهر ایلام برگزار شد.
در این مراسم، سلیمان رستمیان گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره‌ شهدا، تجدید بیعت با آرمان‌های شهدا و زمینه ایجاد همبستگی بین فرزندان شهدا و ارتقای جایگاه اجتماعی آنها از مهمترین اهداف برگزاری این مراسم است.
وی افزود: ستاد دیدار با پدران آسمانی در شهرستان‌ها فعال است تا مراسم در شهرستان‌ها نیز با اهداف یاد شده برگزار شود.
وی با اشاره به فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ما می‌توانیم با توجه به بیانات رهبری و به دور از هر گونه شعار با تکیه بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی این فرهنگ را در جامعه اشاعه دهیم.
مدیرکل بنیاد استان گفت: شهدا به فرزندان و خانواده خود عشق می‌ورزیدند ولی از آنجایی که پرورش یافته‌ مکتب امام حسین(ع) بودند به میدان‌های نبرد حق علیه باطل رفتند تا بتوانند ارزش‌های اسلامی را در جامعه جاری کنند.
وی افزود: شهدا به سراغ عشقی رفتند که بزرگتر از عشق دنیایی بود، این عشق آنها را به میدان جنگ کشاند و حاضر شدند از همه وجود خود که جان‌شان بود، بگذرند.
در ادامه این مراسم میرزابیگی، از فرزندان شهید شهرستان ایلام نیز با بیان اینکه شهدا زنده‌اند و نزد خداوند روزی می‌خورند، گفت: شهیدان آیه‌های قرآنی هستند که با آشنایی سیره و منش آنها می‌توانیم در زندگی موفق باشیم و بر صراط مستقیم حرکت کنیم.
وی افزود: اگر همه قشرهای مختلف مردم در مسیر شهدا حرکت و در احیای اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند در دنیا و آخرت سعادتمند می‌شوند به همین دلیل ضروری است تا آنها شناخت خود را از سیره شهدا افزایش بدهند.
میرزا بیگی گفت: ادامه دادن راه آنها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از مهمترین وظایف فرزندان شهدا است و بایستی در این راستا فعالیت‌های موثری را انجام بدهند.
در پایان، شرکت‌کنندگان با حضور در گلزار شهدا، با اهدای شاخه‌های گل به مقام رفیع شهدای گمنام، ضمن ادای احترام به مقام شامخ آنان، یاد و خاطره‌ آنان را گرامی داشتند./ایثار