http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/58841

شناسه خبر: 58841
۱۳۹۶-۱-۲۲ ۰۳:۱۶

برگزاری نشست شورای معاونان اداره کل بنیاد شهرستان های استان تهران

نشست شورای معاونان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران با حضور رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد مرکز و مدیرکل بنیاد شهرستان های استان تهران برگزار شد.

به گزارش تا شهدا؛ نشست شورای معاونان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان های استان تهران با حضور بهروز بزرگی رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد مرکز و نادر نصیری مدیرکل بنیاد شهرستان های استان تهران برگزار شد.
رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد در این نشست گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران، با هدف حفظ و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در پی آن است تا ضمن ارائه خدمات مناسب به جامعه ایثارگری و حفظ کرامت و شأن انسانی و اجتماعی آنان به گسترش و توسعه فرهنگ ایثارگری در جامعه بپردازد.
بزرگی گفت: فراهم نمودن و ایجاد فضای دسترسی ارتباطی و تسهیل پاسخگویی به جامعه هدف در کنار مدیریت فضای انتظارات جامعه ایثارگری و مهندسی رضایت(CRM) از جمله اهداف این مرکز است.
وی با اشاره به سلسله وظایف مرکز امور ارتباطات و مراجعات (هاتف) گفت: این مرکز وظیفه خود می داند که به عنوان نماینده جامعه هدف در بنیاد، مسئول ثبت درخواست و پیگیری آن و همچنین ارائه پاسخ در کوتاهترین زمان ممکن به این عزیزان باشد.
وی با توجه به تلاشهای صورت پذیرفته جهت بهبود در بکارگیری سامانه تلفن 1616 میزان پاسخگویی از این طریق را 12 درصد کل ارتباط ها با بنیاد عنوان و تاکید کرد: هدف هاتف رشد این میزان به 20 درصد از کل ارتباط ها است.
بزرگی گفت: با توجه به شناختی که کارکنان مرکز هاتف از قوانین و مقررات جاری بنیاد دارند می توانند از طریق تلفن 1616 نسبت به پاسخگویی درخواستهای ایثارگران اقدام کرده و درخواست های جامعه ایثارگری را بدون نیاز به حضور ایشان، ثبت  و به حوزه های تخصصی مربوطه ارجاع و پیگیری کنند.
وی همچنین به تغییر نگرش از سنتی به الکترونیک در فعالیت سیستم هاتف گفت: این نگاه در دوره مدیریت حجت الاسلام و المسلمین شهیدی و نگاه نوآورانه وی به پیشرفت سازمان های الکترونیک با احیای این مرکز با هدف تعامل با سازمان های خارج و جامعه ایثارگری حاکم شد چرا که سازمان های مخاطب محور مانند بنیاد زمانی موفق تر هستند که هم زمان با تحولات در خود تغییر ایجاد و با نیاز جامعه هدف خود تطبیق دهند.
رییس مرکز هاتف راه اندازی سامانه ارائه خدمات برخط را نمونه ای از دستاوردهای بنیاد در راستای روش ارائه خدمات از سنتی به الکترونیک بر شمرد.
نادر نصیری نیز در این نشست ضمن قدردانی از حضور رییس مرکز ارتباطات و مراجعات بنیاد، بر جدیت و برنامه محور بودن اداره کل برای تکریم و تجلیل جامعه شاهد و ایثارگری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه طرح سپاس یکی از طرح های مهم و مترقی این اداره کل برای تکریم جامعه شاهد و ایثارگر است، افزود: تلاش می کنیم با همه توان در خدمت جامعه شاهد و ایثارگر بوده و نیازهای آنان را در عین حفظ کرامت و شان آنان رفع کنیم./ایثار