http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/57291

شناسه خبر: 57291
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۰۲:۱۳

برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران مركزي

مراسم تجلیل از بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران مركزي به همت معاونت توسعه و برنامه ریزی برگزار شد.

تا شهدا؛ مراسم تجلیل از بازنشستگان بنیاد شهید و امور ایثارگران مركزي با حضور مدیرکل بنیاد و به همت معاونت توسعه و برنامه ریزی برگزار شد.
حجت الاسلام حسن هنرمند در این مراسم گفت: خدمت به ایثارگران، افتخار خادمان به ولی نعمتان جامعه اسلامی است.
وی خطاب به بازنشستگان اظهار داشت: شما در روزها و شرایط سخت دوران دفاع مقدس و در زمانی که عزیزان این مملکت به شهادت می‌رسیدند در کنار خانواده‌های آنها حاضر می‌شدید، حضور در کنار خانواده‌های شاهد و ایثارگر ایفای نقش موثر در کمک به پرورش فرزندان شاهد و تلاش در راستای حفظ سلامت جانبازان و درمانشان بود. شما با انتخاب این راه ارزشمند، پا در رکاب حضرت امام(ره) گذاشتید و ما این مسیر خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را ادامه می‌دهیم و به این خدمت افتخار می‌کنیم.
مدیرکل بنیاد خاطرنشان کرد: بعد از پایان دوران خدمت نیز نباید از این بدنه فاصله گرفت بلکه باید این مسیر خدمت‌رسانی را ادامه داد و از این لیاقت و توفیق همچنان بهره‌مند شد. این مساله با ارتباط مستمر و قوی شما بازنشستگان با کانون بازنشستگان میسر خواهد شد تا بتوانیم همچنان نشان افتخار خادمی به خانواده‌های شهدا و ایثارگران را حفظ کنیم.
در ادامه قربانعلی جدیدی معاون توسعه بنیاد مرکزی نیز گفت: حضور پویا، فعال و اثربخش خادمان ایثارگران زمینه بهره‌مندی آنان از ظرفیت‌های کانون را برای خدمت فراهم می‌کند.
وی گفت: خادمان بازنشسته بنیاد با دریایی از اخلاص و عشق و ارادت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و کوله‌باری از تجربیات ارزنده می‌توانند نقش موثری را ایفا کنند.
گفتني است مراسم تجليل از بازنشستگان صبح امروز چهارشنبه 18 اسفند 95 در منطقه دشت بهشت اراک برگزار شد./ایثار