http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/57223
شناسه خبر: 57223
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۰۲:۳۸
خانواده یک جانباز ۱۰۰ درصد تقدیر میشود
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس استان لرستان گفت: در همایش «اسوه‌های صبر و مقاومت» از خانوده یک جانباز ۱۰۰ درصد تقدیر خواهد شد.
تا شهدا؛ یدالله دلآرام در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری همایش «اسوههای صبر و مقاومت» در استان ارستان بیان کرد: این همایش به طور همزمان در سراسر کشور برگزار میشود. این همایش روز یکشنبه، ۲۲ اسفندماه جاری از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح تا ساعت ۱۲ ظهر در سالن همایشهای سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار خواهد شد.
وی افزود: در این همایش از خانواده شهیدِ زنده لرستانی سیدنورخدا لرستانی که در مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر به درجه جانبازی ۱۰۰ درصدی نائل آمده است (و اکنون زندگی نباتی دارد) تجلیل خواهد شد.
دل آرام یادآور شد: روز ۲۲ اسفند ماه به نام روز شهید در تقویم رسمی کشور به ثبت رسیده است. در برگزاری این همایش ۱۲ ستگاه دولتی و نظامی مشارک دارند.