http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/57120

شناسه خبر: 57120
۱۳۹۵-۱۲-۱۶ ۱۸:۳۲

کتابخانه و آرشیو بنیاد شهید برای بهره برداری فعالان مجازی آماده است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: كتابخانه‌ و آرشيو بنیاد برای بهره برداری فعالان مجازی همكاری لازم را خواهند داشت.

به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام "«سید محمدعلی شهیدی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در اختتامیه سومین همایش جبهه مجازی ایثار و شهادت خطاب به فعالان فضای مجازی اظهار داشت: در زمانی که تبلیغات سو در فضای مجازی شکل گرفته است شما مسیر درستی را در پیش گرفته اید.

وی افزود: طرفداران زیادی امروز شبکه های مجازی را به خاطر ارائه اطلاعات، جذابیت، سرعت و سهولت در دسترسی پیگیری می کنند. این فضا لغزشگاه هایی دارد که شما سد آن شدید.

شهیدی با درخواست از فعالان حوزه ایثار و شهادت گفت: لازم است محتوای تولیدات جذاب باشد. تکراری و خسته کننده بودن مطالب باعث دفع مخاطبان می شود.

رئيس بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: فعالان حوزه ايثار و شهادت در فضای مجازی، با ابتكار و خلاقيت در مورد سبك زندگی و خاطرات شهدا و ايثارگران مطالب به اشتراك گذارند و كتابخانه ها و آرشيو اين سازمان نيز، برای بهره برداری فعالان مجازی همكاری لازم را خواهد داشت.

شهيدی اظهار كرد: ابزارهایی كه در فضای مجازی استفاده مي شود از قبيل متن، عكس و فيلم های كوتاه در جهت اهداف و در راستاي ترويج و تقويت توسعه فرهنگ ايثار و شهادت باشد.
 
اختتامیه سومین همایش جبهه مجازی حوزه ایثار و شهادت صبح امروز دوشنبه (16 اسفندماه) در تالار سیدالشهدا برگزار شد./دفاع پرس