http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/56929

شناسه خبر: 56929
۱۳۹۵-۱۲-۱۳ ۲۳:۳۶

راه سعادت ملت ایران از مسیر جهاد و شهادت عبور می‌کند

جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه راه سعادت ما بواسطه وجود دشمنان بزرگ از مسیر جهاد و شهادت عبور می کند، گفت:حضور مردم در این مراسم ها به دشمنان نشان می‌دهد مردم بر پیمانشان نسبت به شهدا، مقاومت و ایستادگی پایبند هستند.

تا شهدا؛ سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهید محمد سعید محققی در خصوص بازگشت پیکر شهدا و پیام آنها برای جامعه اظهار کرد: بازگشت پیکر مطهر شهدا از جبهه های مقاومت و دوران دفاع مقدس نشان می‌دهد شهادت یک جریان توقف ناپذیر بوده و بخشی از فرهنگ کشور ما است.

سردار سلامی  در ادامه با بیان اینکه راه سعادت ما بواسطه وجود دشمنان بزرگ از مسیر جهاد و شهادت عبور می کند، اظهار کرد: حضور شهدا در میان  جامعه یادآور آن است که امنیت،عزت، اقدار،افتخار و  پیشرفت امروز ما همه مدیون خون شهدا است و ما باید تا آخر مسیر تحقق آرمان های بلند شهدا را دنبال کنیم و به ارزش های انقلاب اسلامی وفادار باشیم.

وی افزود:  تجلیل و تکریم با عظمت مردم از شهدا نشان دهنده جایگاه والای شهیدان در میان جامعه و در احساس و ایمان و باور ما است و این موضوع تاثیرات عمیقی بر روی نسل جوان گذاشته و فرهنگ شهادت و جهاد را به آنان منتقل می‌کند.

جانشین فرمانده کل سپاه در خصوص پیام حضور مردم در اینگونه مراسم‌ها برای دشمن انقلاب اسلامی، اظهار کرد: حضور مردم در این مراسم ها به دشمنان نشان میدهد مردم بر پیمانشان نسبت به شهدا، مقاومت، ایستادگی و ثبات قدم پایبند هستند و این ملت همان ملت سالهای اول انقلاب هستند و هیچ تغییری نکرده اند بلکه آگاه تر و با بصیرت تر شده اند./دفاع پرس