http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/56457

شناسه خبر: 56457
۱۳۹۵-۱۲-۵ ۰۳:۰۵

مسابقات دارت، تنیس روی میز و بدمینتون ویژه بانوان ایثارگر برگزار شد

مسابقات قهرمانی کشوری دارت ویژه بانوان جانباز و تنیس روی میز و بدمینتون ویژه دختران و همسران شاهد و ایثارگر برگزار شد.

تا شهدا؛ مسابقات قهرمانی کشوری دارت ویژه بانوان جانباز و تنیس روی میز و بدمینتون ویژه دختران و همسران شاهد و ایثارگر گرامیداشت شهدای عملیات والفجر 8 با حضور 250 ورزشکار از 22 استان کشور از تاریخ 28 بهمن الی 2 اسفندماه در شهر مشهد مقدس برگزار شد.
در پایان این مسابقات در مسابقات تیمی دارت بانوان جانباز، تیم‌های همدان، قم و مرکزی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.
در تنیس روی میز دختران و همسران شاهد و ایثارگر نیز تیم فارس به رتبه اول دست یافت و کرمانشاه و آذربایجان غربی رتبه‌های دوم و سوم را کسب کردند.
همچنین در بدمینتون دختران و همسران شاهد و ایثاگر تیم تهران «ب» رتبه اول، تهران «الف» رتبه دوم و اصفهان رتبه سوم را کسب کردند.