اعضای هلال احمر خراسان جنوبی به دیدار خانوده شهید خامسان رفتند
به گزارش تا شهدا؛ حجتالاسلام علی محمد درویشی ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر با بیان این مطلب که شهدا خورشید تابان عالم و بشریت هستند که ما همیشه مدیون شهیدان هستیم اظهار داشت: امیدواریم که بتوانیم ادامه دهنده راه مقدسشان باشیم.
وی هدف از دیدار با خانواده شهدا را گرفتن درس از والدین شهدا به ویژه مادران شهدا دانست و گفت: این دیدار به پاس ادای احترام و زنده نگه داشتن یاد و خاطره نام این شهید سرافراز و حماسه آفرینیهای غرورانگیز و افتخارآمیز ایشان در جبهههای نبرد حق علیه باطل و ارتقاء روحیه ایثارگری، در دهه مبارک فجر برگزار شده است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی افزود: همه ما آرامش خود را مدیون جوانانی هستیم که بشردوستی و انسانیت را به معنای واقعی نشان دادند و با جان خود برای آزادی این مرز و بوم تلاش کردند و داوطلبان و امدادگران جمعیت هلال احمر در راه خدمتگزاری برای مردم، نیازمند دعای خانواده شهدا هستند و با حضور در کنار این بزرگواران، انرژی و روحیه برای کار بیشتر می گیرند.
در ادامه این دیدار برادر و مادر شهید خامسان خاطراتی از این شهید معظم بیان داشتند.
در پایان بعد شنیدن خاطراتی از این شهید معظم که از طرف مادر و برادر شهید خامسان عنوان شد ضمن تجلیل و احترام به مقام شامخ شهداء هدایایی از جانب اعضای هلال احمر تقدیم شد.