http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/55297

شناسه خبر: 55297
۱۳۹۵-۱۱-۱۶ ۲۲:۵۸

ماموریت اصلی بنیاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

مدیرکل بنیاد قزوین گفت: بنیاد بیشتر از آن که یک ارگان خدماتی باشد، یک نهاد فرهنگی است که ماموریت اصلی آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

تا شهدا؛ نشست مسئولین استان با خانواده های شهدا ایثارگران شهرستان تاکستان با حضور غلامرضاحقایق‌پور مدیرکل بنیاد، سیاوش طاهرخانی فرماندار تاکستان و بهمن طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
حقایق‌پور در این مراسم با تاکید بر اجرای قوانین، گفت: تمام امور بنیاد استان قزوین در چارچوب قانون است و ما خارج از قانون نمی‌توانیم فعالیتی انجام دهیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، گفت: بنیاد بیشتر از آن که یک ارگان خدماتی باشد، یک نهاد فرهنگی است که ماموریت اصلی آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
این مسئول اشتغال را یکی از مهم‌ترین مشکلات ایثارگران عنوان کرد و افزود: با توجه به محدود بودن ظرفیت استخدامی در دستگاه‌های اداری، امیدواریم روندی اتخاذ شود تا این مشکل برطرف شود، چراکه با حل این مشکل بسیاری از مشکلات آنان رفع خواهد شد.
بهمن طاهرخانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه همه‌ ما در قبال خون شهدا مسئولیم، گفت: اگر مسئولی به خاطر خون شهدا پشت میز نشین نشسته، باید این وجدان و شرافت را داشته باشد که با خون شهدا معامله سیاسی نکند.
در پایان مراسم، سیاوش طاهرخانی فرماندار تاکستان گفت: اگر ایثارگری و جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران نبود قطعاً این امنیت و آرامش در کشور به وجود نمی‌آمد.
وی با بیان اینکه شما صاحبان اصلی نظام هستید، افزود: ما در خدمت به شما، از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد، چرا که این خدمت را توفیق الهی برای خود می‌دانیم.
گفتنی است، در پایان این نشست خانواده‌های شاهد و ایثارگر سوالات و مشکلات خود را در زمینه مختلف مطرح کردند و مسئولین به سوالات آنان پاسخ دادند.