http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/55134

شناسه خبر: 55134
۱۳۹۵-۱۱-۱۴ ۰۲:۵۵

مراسم گرامیداشت شهدای انقلاب در تربت حیدریه برگزار شد

مراسم گرامیداشت شهدای انقلاب و شهید «محسن قائمی فر» در هیئت دارالتبلیغ ابوالفضلی تربت حیدریه برگزار شد.

تا شهدا؛ در نخستین روز از دهه مبارک فجر مراسم گرامیداشت شهدای انقلاب و شهید «محسن قائمی فر» با حضور جمع کثیری از آحاد مردم به ویژه خانواده های معظم شهدا و به همت بنیاد در هیئت دارالتبلیغ ابوالفضلی تربت حیدریه برگزار شد.
محمد حسینعلی زاده رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت حیدریه  ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: همه روزهای دهه فجر متعلق به شهیدان است چرا که همه دستاوردهای انقلاب اسلامی مرهون مجاهدت و ایثارگری شهیدان و صبر خاندان مکرم شهداست.
وی با بیان اینکه دهه فجر، فرصتی برای زنده کردن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: مهمترین خصلت شهیدان توکل و اعتماد به خداوند است و پیروی از دستورات الهی اسلام است که باید سرلوحه تمام فعالیت های ما مسئولین و مردم باشد.
گفتنی است شهید «محسن قائمی فر» در 12 دی ماه ۱۳۶۶ در دره شهدای منطقه ارومیه به مقام رفیع شهادت نائل آمد.