http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/54705

شناسه خبر: 54705
۱۳۹۵-۱۱-۶ ۲۱:۲۴

شهدا در میدان آزمایش دنیا پیروز شدند

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: شهدا در میدان آزمایش دنیا به معنی واقعی کلمه پیروز شدند و با نثار خون خود به انقلاب و اسلام برکت و عظمت دادند.

تا شهدا؛ آیت‌الله سیدمحمد حسینی شاهرودی دیشب در مراسم شبی با شهدای گمنام تازه تفحص شده در مسجد جامع سنندج گفت: انقلاب اسلامی برگرفته از خون پاک شهدا می باشد و این انقلاب رنگ و بوی دینی و الهی داشت و خود خداوند با وجود این همه دشمن و مخالف، ایران را حفظ کرد و به پیروزی رسید.


وی افزود: خداوند در برابر نثار خون و جان شهدا بهشت را به آنها هدیه کرد و وعده هایی که خداوند داده حق است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: آنها که با تحلیل خود چشم طمع به خاک ایران داشتند و با فکر و تحلیل اشتباه به اینکه ایران را در عرض یک هفته شکست خواهند داد و اشغال می کنند اما شهدا با تمام وجود و دین و ایمان در مقابل آنها و حامیان ابرقدرت آنها ایستادگی کردند و به پیروزی رسیدند.

آیت‌الله حسینی‌شاهرودی با بیان اینکه خداوند به شهداء وعده داده که اجازه نمی‌دهد خون آنها پایمال شود، افزود: شهدا در نزد خداوند از چنان جایگاه و مقامی برخوردار هستند که با اولین قطره خون شهید که ریخته می شود شهید آمرزیده می شود.

وی گفت: شهیدان کسانی هستند که با خدای خود معامله کردند و جان خود را دادند تا دین وعزت و عظمت اسلام محفوظ و پابرجا بماند و خداوند نیز آنها را دوست دارد.