http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/54191
شناسه خبر: 54191
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۰۲:۱۶
ادای احترام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس قم به مزار مطهر شهید نواب صفوی
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، ظهر امروز با حضور بر مزار شهید نواب صفوی، به مقام رفیع شهدای فدائیان اسلام ادای احترام کرد.
تا شهدا؛ احمد حسینی با حضور بر سر مزار شهیدان والامقام سیدمجتبی نواب صفوی، خلیل طهماسبی، مظفرعلی ذوالقدر و سیدمحمد واحدی در آرامستان وادی السلام قم، نسبت به روح مطهر شهیدان پیشگام نهضت اسلامی ادای احترام کرد.
حسینی در حاشیه این حضور، خط سرخ شهادت را جریان پیوسته ای نشات گرفته از عاشورا دانست و گفت: شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و دفاع از حرم های اهل بیت(ع) اسناد روشن و ذی قیمتی از حرکت در مسیر عزت حسینی(ع) و جاودانگی و سرافرازی در سایه سار ولایت تا رسیدن به صبح ظهور هستند.
شهدای فدائیان اسلام از مبارزان انقلابی بودند که در سحرگاه 27 آبان سال 1304 در حالی که ندای تکبیر سر می دادند، بدست جوخه اعدام رژیم طاغوت، به شهادت رسیدند.