http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/54099

شناسه خبر: 54099
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۰۲:۰۶

همایش تجلیل از اساتید شاهد و ایثارگر حوزوی برگزار می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم از برگزاری نخستین همایش تجلیل از اساتید شاهد و ایثارگر حوزوی با حضور نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد.  

به گزارش تا شهدا؛ سردار سید جوادهاشمی ضمن اعلام این خبر گفت: این همایش به منظور تشویق اساتید در مسیر تعالی علمی، ایجاد انگیزه در طلاب حوزه به تدریس، شناسایی اساتید موفق شاهد و ایثاگر حوزوی به جامعه علمی، فرهنگی حوزوی برگزار می شود.
سردار سید جواد هاشمی افزود: این همایش با حضور حجت الاسلام والمسلمین شهیدی نماینده ولی فقیه و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، معاون فرهنگی و امور اجتماعیبنیاد شهید و امور ایثارگران و مسئول ستاد شاهد و ایثارگر حوزوی برگزار می شود.
وی ادامه داد: در این همایش که با حضور 95 استاد شاهد و ایثارگر حوزه های علمیه سراسر کشور برگزار می شود از 12 استاد برگزیده با سطوح علمی بالا در هر چهار سطح حوزه تجلیل می شود.
وی اضافه کرد: تعداد اساتید شاهد و ایثارگر استان قم 44 استاد حوزوی است که از بین برگزیدگان 4 استاد شاخص مربوط به استان قم هستند.
گفتنی است، این همایش 30 دی ماه ساعت 9 صبح در مدرسه معصومیه (س) برگزار می شود.