http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/52564

شناسه خبر: 52564
۱۳۹۵-۱۰-۱ ۲۰:۴۰

مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی: جانبازان و فرزندان شهدا زمین دریافت می کنند

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: به جانبازان و فرزندان شهدا که خانه ندارند و یا تاکنون از تسهیلات و خدمات مسکن این بنیاد استفاده نکرده اند زمین و مسکن واگذار می شود.

به گزارش تا شهدا؛ عابدین عابدی مقدم روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: موضوع واگذاری زمین برای فرزندان شهدا و جانبازان مشمول، در نشست شورای مشورتی ایثارگران خراسان رضوی به ریاست استاندار مطرح و نحوه واگذاری زمین نیز تعیین شد.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده اداره کل مسکن و شهرسازی خراسان رضوی مکلف شد در مدت 15 روز اقدام به جانمایی زمین برای این طرح نماید و سپس انبوه سازی برای واجدین شرایط در این زمینها صورت می گیرد.
طرح تعیین تکلیف واگذاری زمین به فرزندان شهدا و ایثارگران در جلسه دیروز شورای مشورتی ایثارگران استانداری خراسان رضوی با حضور استاندار، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیران کل مسکن و شهرسازی و امور شهری و روستایی استانداری خراسان رضوی به تصویب رسید.
همچنین در جلسه مذکور ساماندهی 673 مزار شهدا در روستاهای استان به تصویب رسید و قرار است این طرح تا پایان سال 96 تکمیل شود.
خراسان رضوی 17 هزار شهید، 35 هزار جانباز و چهار هزار آزاده در راه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی تقدیم کرده است./ایرنا