فرزندان شاهد راه پدران خود را با علم آموزی تداوم می بخشند
تا شهدا؛ نادر نصیری روز سه شنبه در مراسم تجلیل از دانشجویان نمونه شاهد و ایثارگر شهرستانهای تهران با بیان اینکه همه ادیان بر علم آموزی تاکید دارند افزود: اسلام در میان ادیان بیشترین تاکید را بر علم داشته است و نمونه آن اهمیت دادن به علم و دانش در لسان قرآن و ائمه قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: اولین آیه قرآن که بر پیامبر (ص) نازل شد به خواندن و علم آموزی تاکید دارد که همواره از اهداف مهم بعثت حضرت رسول بوده است.
نصیری با اشاره به اینکه برای حرکت صحیح در همه مسیرها نیاز به دانش و علم است افزود: قسم به قلم نیز توسط خداوند حجت را بر همه تمام می کند و ثابت می کند که همه باید علم آموز باشیم.
وی با بیان اینکه بنیاد شهید به فرموده امام راحل برای رشد و ارتقای علمی خانواده معظم شهدا و ایثارگران جدیت دارد گفت: کسانی که در دهه اول پس از پیروزی انقلاب زندگی کردند می دانند که امام (ره)برای تعلیم و تربیت و ارتقائ تحصیلی عزیزان تاکید داشته زیرا می خواسته فرزندان شاهد و ایثارگر جانشین شایسته ایی برای پدرانشان باشند و همچنین انتظار داریم از قشر دانشجو چون آنها سفیر شهدا هستند و فرزندان شهدا راه مقدس پدران خود را با علم آموزی و مجاهدت علمی ادامه می دهند.