برگزاری دومین کارگاه تحکیم بنیان خانواده در بنیاد شهید چهارمحال و بختیاری

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری از برگزاری دومین کارگاه تحکیم بنیان خانواده در این بنیاد خبر داد.

تا شهدا؛ فریبرز نجفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با اشاره به برگزاری برنامه‌های نیمه دوم سال جاری اظهار کرد: پیرو سیاست‌های مقام معظم رهبری مبنی بر تحکیم بنیان خانواده مجموعه کارگاه‌هایی با این موضوع در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در حال برگزاری‌ است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اجرای این کارگاه‌‌‌‌ها از 20 آذرماه آغاز شده است، گفت: این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه کارگاه‌های تحکیم بنیان خانواده برای همسران شهدا و جانبازان بالای 25 درصد استان برگزار می‌شود، تصریح کرد: امروز دومین کارگاه با موضوع اصلاح فرایندهای همسرگزینی، راهکارهای کاهش طلاق و .... با سخنرانی اساتید حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

نجفی افزود: این کارگاه‌ها به منظور آگاه‌‌‌‌‌‌سازی و فرهنگ‌سازی به منظور تحکیم بنیان خانواده اجرا می‌شود که امید است گام مؤثری در جامعه باشد.

ثبت دیدگاه

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.