http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/52333

شناسه خبر: 52333
۱۳۹۵-۹-۲۹ ۰۰:۳۳

جانبازان ذخایر با ارزش و معنوی نظام هستند

معاون بهداشت و درمان بنیاد بوشهر گفت: جانبازان جنگ تحمیلی از ذخیره های با ارزش و معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

به گزارش تا شهدا؛ اسماعیل نگهبان در دیدار با جانباز شیمیایی «عباس ذبیحی» طی سخنانی اظهار داشت: جانبازان جنگ تحمیلی از ذخیره های با ارزش و معنوی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
وی در ادامه افزود: جانبازان گام در مسیر شهدا نهادند و در راه ایثارگری و فداکاری، به درجه رفیع جانبازی نایل آمدند.
معاون بهداشت و درمان بنیاد بوشهر تصریح کرد: ارج نهادن به خانواده معزز شهدا و ایثارگران و تکریم ارزش های والایی که این عزیزان در نظام جمهوری اسلامی برای آن ها جانفشانی کرده اند، وظیفه همه ماست و احترام به این بزرگواران، زنده نگه داشتن ارزش های ایثار، صبر و وفاداری به اسلام و انقلاب اسلامی است.
وی با اشاره به این که جانبازان با از دست دادن بخشی از بدن خود متحمل دردهای ناشی از آن هستند، خاطر نشان کرد: همسران معظم آنان با صبر و استقامت در برابر مشکلات، مدیریت خانواده و پرستاری شوهرانشان را به عهده گرفتند که این کارشان در نزد خداوند ارزش والایی دارد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در پایان یادآور شد: جانبازان و آزادگان دفاع مقدس به‌عنوان سند ناطق و گویای آن دوران، هر یک باید مُبلغ فرهنگ ناب ایثار و شهادت در جامعه باشند و این مسئله را جهاد امروز خود در جبهه‌ی فرهنگی بدانند.