http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/52218

شناسه خبر: 52218
۱۳۹۵-۹-۲۵ ۱۹:۰۵

اجلاسیه ۴۰۰۰ هزار شهید گلستان ادای دین به امام (ره) و شهدا است

گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: برگزاری اجلاسیه چهار هزار شهید گلستان ادای دین به امام راحل و شهداست.

به گزارش تا شهدا؛ حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد در حاشیه اجلاسیه چهار هزار شهید استان گلستان به خبرنگار مهر گفت: شهدای انقلاب اسلامی سرمایه‌های ارزشمند، نماد اقتدار، ایثار و مجاهدت درراه خدا هستند که با فداکاری خود به انقلاب اسلامی ایران و مردم عزت و عظمت بخشیدند.

وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند «زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست» افزود: ما و تاریخ نیازمند شهدا هستیم و شهدا مسیر و راه هدایت و رستگاری را به ما می‌آموزند لذا وظیفه امروز ما این است که این فرهنگ را در جامعه رشد داده و زیبایی‌های این فرهنگ را برای جوانان ترسیم کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: برگزاری اجلاسیه چهار هزار شهید در واقع ادای دین ما به حضرت امام خمینی (ره)، شهدا و تعهد ما به رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام ولی نژاد با اشاره به اینکه تلاش‌های زیادی برای باشکوه‌تر برگزار کردن این اجلاسیه صورت گرفته است، افزود: با برگزاری این اجلاسیه مردم جامعه بهتر و بیشتر بافرهنگ شهادت آشنا می‌شوند.