محفل انس با قرآن در زیارتگاه «آقای شهید» برگزار شد
به گزارش تا شهدا؛ محفل قرآنی با حضور قاریانی از مشهد مقدس و شهرستان کاشمر امشب در زیارتگاه شهید آیتالله مدرس و در آستانه هفتاد و نهمین سالگرد این مجاهد نستوه با استقبال اقشار مختلف مردم و علاقهمندان به کلام وحی برگزار شد، علیرضا رضایی، علیرضا کربلایی علیرضا صفری و جواد افندیار از مشهد و محمد شیرین از کاشمر آیاتی از کلامالله مجید را با صوت دلنشین قرائت کردند و مورد تشویق قرآنی حاضرین در این محفل قرآنی قرار گرفتند.
همچنین گروه تواشیح بینالمللی مرسلات به اجرای برنامه پرداختند.
مدیر مجتمع فرهنگی شهید مدرس در حاشیه این محفل قرآنی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در کاشمر، برپایی محافل قرآنی را در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی بهویژه نسل جوان دانست و گفت: بیشک حضور نوجوانان و جوانان در این محافل منجر به هدایت و بیداری آنها نسبت به سایر امور در جامعه خواهد شد.
محمد یعقوبی با اشاره به اینکه مجتمع فرهنگی شهید مدرس توسعه و ترویج فعالیتهای فرهنگی و قرآنی را در دستور کار قرار داده است خاطرنشان کرد: سالانه حدود 300 نوآموز در مهدالرضا زیارتگاه شهید مدرس زیر نظر اداره علوم قرآن و حدیث آستان قدس رضوی آموزشهای لازم را جهت یادگیری روخوانی قرآن فرامیگیرند.