http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/50455

شناسه خبر: 50455
۱۳۹۵-۸-۲۲ ۲۲:۰۶

اجلاسیه ۴ هزار شهید گلستان با حضور رئیس مجلس برگزار می‌شود

<p style="text-align: justify;">&nbsp;فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: مراسم اجلاسیه ۴ هزار شهید استان گلستان ۲۵ آذر ماه امسال با سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار می&zwnj;شود.</p>

تا شهدا؛  سردار رحمت الله صادقی ظهر امروز در ششمین جلسه شورای اداری استان گلستان اظهار داشت: نخستین یادواره ملی اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان را در پیش داریم و این فرصت مغتنمی است که افرادی که دل در گروی انقلاب اسلامی و انقلاب دارند از فیض شهدا بهره‎مند شوند.

وی به مشارکت در این اجلاسیه شهدا تاکید کرد و افزود: شهدا نیازی به اقدامات و تلاش‎های ما ندارند و ما در راه شهدا به آنها نیازمند هستیم و مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند که "یادواره و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست".

فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه یک سال و نیم از عمر ستاد اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان می‎گذرد، افزود: تصمیمات خوب و شایسته اتخاذ شده و فرمانداران مسئولیت اقدامات اجرائی خود را در شهرستان‎ها برعهده گرفتند و پیش می‎برند.

صادقی اظهار داشت: براساس فرآیندی که در جلسه سیاست‎گذاری امجام شد، هم در فرآیند تصمیم‎سازی و هم عملیات اجرائی مشکلی در اجرای برنامه‎ها نداشتیم.

وی افزود: ما از 25آبان ماه 14 برنامه‎ مهم روزهای پایانی اجلاسیه شهدای گلستان را آغاز خواهیم کرد و همه برنامه‎ریزی‎های ما در 30 روز کاری باید تحقق پیدا کند.

فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه هماهنگی‎های خوبی در این مدت داشتیم، گفت: ما در 13 و 14 آذر جشنواره ملی فیلم کوتاه را داریم که 320 اثر به این جشنواره رسیده و اقدام شایسته‎ای برای استان گلستان است و مجموعه ظرفیت‎های فرهنگی و هنری می‎توانند از این فرصت پیش آمده استفاده کنند.

صادقی ادامه داد: در 25  آبان ماه برای گلستانی‎های مقیم تهران یادواره شهدای 4 هزار شهید را برگزار خواهیم کرد تا گلستانی‎های مقیم تهران از این فضا بهره‎مند شوند.

وی اظهار داشت: یادواره شهدای دانشجو 16 آذر، یادواره شهدای اهل سنت در 17 آذر و یادواره شهدای روحانی در 18 آذر ماه داریم.

فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: تجمع بزرگ رزمندگان اسلام در گنبدکاووس، اسوه‎های صبر، برگزاری دعای کمیل و ندبه، یادواره شهدای کارمند را در راستای اجلاسیه 4 هزار شهید استان گلستان خواهیم داشت و مهم‌ترین برنامه مراسم متمرکز اجلاسیه است که با سخنرانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار می‎شود./خبرگزاری تسنیم