http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/49738

شناسه خبر: 49738
۱۳۹۵-۸-۱۱ ۱۹:۵۰

استفاده از فضای گلزارهای شهدا جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

<p style="text-align: justify;">پاکاری، یکی از برنامه&zwnj;های بنیاد در حوزه فرهنگی را استفاده از فضای مراکز فرهنگی گلزارهای شهدا و حسینیه&zwnj;های شهید جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ عبدالله پاکاری، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان امروز، ۱۱ آبان در جلسه شورای فرهنگی این اداره کل، اظهار کرد: یکی از افتخارات بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان افضل نهادها برای خدمت به افضل انسان ها، باید این باشد که علاوه بر خدمات رسانی به خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، نسبت به ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و تکریم شهدا و ایثارگران نیز به شکل ویژه مبادرت ورزد.

وی افزود: باید تلاش شود تا با اقدامات خلاقانه، سازنده، کیفی و با مشارکت سایر دستگاه ها در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات شایسته ای را به عمل آوریم.

پاکاری با تاکید بر اعتلای معرفت، ارتقای احساس مسئوليت و تعهد آحاد و اقشار مختلف کشور در برابر پاسداشت فرهنگ ايثار، جهاد و شهادت، خاطرنشان کرد: حق عظيم شهدا و ايثارگران، حرمت گذاشتن به ميراث شکوهمند آنان و تمسک جستن به اسوه های عزت و فداکاری و پیمودن راه و رسم شهدا،  قطعا در اقتدار فرهنگی و ماندگاری هويت اصيل دينی و ملی ما موثر خواهد بود.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان یکی از برنامه‌های بنیاد در حوزه فرهنگی را استفاده از فضای مراکز فرهنگی گلزارهای شهدا و حسینیه‌های شهید جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و یادآور شد: باید تلاش شود از طریق برگزاری برنامه های فاخر با موضوع ایثار و شهادت بتوانیم در جهت آشنایی نسل های جوان و نوجوان جامعه با این فرهنگ گام برداریم.

پاکاری بر تعامل و همفکری با تشکل‌های شاهد و ایثارگر تاکید و خاطرنشان کرد: تشکل‌های شاهد و ایثارگر اتاق فکر بنیاد هستند و از پتانسیل ها و تجربیات ایثارگران باید به نحو شایسته استفاده شود./خبرگزاری ایکنا