http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/49160

شناسه خبر: 49160
۱۳۹۵-۸-۳ ۰۲:۱۶

جانبازان نماد صبر و ایستادگی در جامعه هستند

<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز جانبازان را راست&zwnj;قامتان عرصه جهاد و عشق برشمرد و تصریح کرد: جانبازان نماد صبر و ایستادگی در جامعه هستند.</p>

تا شهدا؛ داود مدیر فلاح مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به همراه عالیانی معاون فرهنگی و امور اجتماعی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز و جمعی از کارکنان بنیاد شنبه یکم آبان ماه به دیدار جانبازان معزز رضا بوکان، علی رضاقلی و سید حمزه میرتقی رفته و ضمن ابراز همدردی با آنان در فضای صمیمی به گفتگو پرداختند.
مدیرفلاح در این دیدارها با تسلیت ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام جانبازان را راست‌قامتان عرصه جهاد و عشق دانست و بیان داشت: جانبازان راست‌قامتان عرصه جهاد و عشق هستند که به‌راستی عاشق ميهن خویش هستند و ما بايد به یاد داشته باشیم راحتی و آسایش امروز ما مرهون صبر و ایستادگی ایثارگران در دوران دفاع مقدس است.
وی در ادامه تصریح کرد: جانبازان نماد صبر و ایستادگی در جامعه هستند و جوانان ما امروز باید از منش جانبازان درس ایثار و ازخودگذشتگی گرفته و موجب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه شوند و این صبر و ایستادگی امروز در قامت مدافعین حرم اهل‌بیت علیه‌السلام ادامه پیدا کرده است که با عشق و ایثار در حال دفاع از حرم اهل‌بیت هستند.
در پایان جانبازان نیز به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخته و از حضور مسئولان در جمع خود کمال تشکر را به‌جا آوردند و در ادامه مدیر فلاح ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و شهدا به‌رسم تکریم با اهدای لوح تقدیر از زحمات و صبر و فداکاری این بزرگواران تقدیر کرد.