http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/48891

شناسه خبر: 48891
۱۳۹۵-۷-۲۹ ۰۱:۱۰

جانبازان اسوه‌های صبر و مقاومت هستند

<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز گفت: جانبازان را اسوه&zwnj;های صبر و مقاومت هستند و باگذشت سال&zwnj;ها از دوران دفاع مقدس نه&zwnj; تنها لحظه&zwnj;ای از اهداف خود عقب نشینی نکرده بلکه باقدرت و غیرت از آرمان خود دفاع می&zwnj;کنند و باعث تثبیت نظام و انقلاب اسلامی می&zwnj;شوند .</p>

تا شهدا؛ داود مدیر فلاح مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به همراه سردار علی استاد حسینی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام و جمعی از کارکنان بنیاد شهید و امورایثارگران دوشنبه 26 مهرماه در دیدارهای هفتگی خود با خانواده‌های شهدا و ایثارگران به دیدار والدین شهید مدافع حرم افغانی غلامعلی دولتی و جانباز 70 درصد احمد مؤمنی رفته و ضمن با آنان در فضایی صمیمی به گفتگو پرداختند.
 مدیرفلاح در دیدار با جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی احمد مؤمنی جانبازان را اسوه‌های صبر و مقاومت خواند و بیان داشت: صبر و استقامت جانبازان ستودنی است که باگذشت سال‌ها از دوران دفاع مقدس رنج‌ها و جراحت‌های ناشی از جنگ تحمیلی را تحمل کرده و نه‌تنها لحظه‌ای از اهداف خود عقب نشینی نکردند، بلکه باقدرت و غیرت از آرمان خود دفاع می‌کنند و باعث تثبیت نظام و انقلاب اسلامی می‌شوند.
وی در ادامه اظهار کرد: صبر و استقامت جانبازان امروزه به الگویی برای نسل جوان ما تبدیل‌ شده است، ما نیز باید بکوشیم تا فرهنگ صبر و ازخودگذشتگی برای نسل‌های متفاوت بازگو شود و بتوانیم این مهم را در جامعه نهادینه کنیم.
در پایان حاضرین بار دیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدا تجدید بیعت کرده و پس‌ ازآن سردار علی استاد حسینی به‌رسم یادبود و تشکر از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران بابت ایثارگری و گذشت خود در طی این سال‌ها با اهداء لوح تقدیر تجلیل شد.