http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/48061

شناسه خبر: 48061
۱۳۹۵-۷-۱۵ ۰۲:۵۶

کشف پیکر 3 شهید در منطقه چم هندی

<p style="text-align: justify;">مسوؤل کمیته جست&zwnj;و&zwnj;جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه پیکر 3 شهید در دو روز اخیر در چم هندی تفحص شده است، گفت: پیکر شهدا در دهه سوم محرم و پایان ماه صفر تشییع خواهند شد.</p>

تا شهدا؛ سردار سید محمد باقرزاده در جمع خبرنگاران در رابطه با پیکر شهدای که روز گذشته از مرز بین‌المللی شلمچه وارد میهن شده‌اند، اظهار کرد: در حدود 20 روز اخیر و در مناطق عملیاتی فاو، ام‌الرصاص، جزیره قطعه، مجنون، شرق دجله و زویدات پیکر 78 شهید تفحص شده است.

وی با تاکید بر اینکه پیکر 24 شهید در منطقه زویدات پیدا شده است و متعلق به عملیات محرم است، ادامه داد: عملیات محرم در سال 61 شمسی انجام شد و مانند شهدایی که در سال 61 هجری در میدان کربلا به امام حسین(ع) لبیک گفتند، شهیدان عملیات محرم نیز در سال 61 شمسی لبیک گفتند و اکنون در ایام محرم وارد کشور شدند.

مسوؤل کمیته‌ جست‌و‌جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در مرحله اول و بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، تعداد 20 شهید شناسایی شدند و امیدواریم که در دهه سوم محرم تشییع و به خانواده خود تحویل داده شوند.

وی در رابطه با تشییع دیگر شهدایی که هنوز هویت آنها مشخص نشده است، بیان کرد: سایر شهدا هم برای شناسایی آنها تلاش می‌شود و در نهایت در پایان دهه صفر و پس از اربعین حسینی(ع) در اقصی نقاط کشور تشییع خواهند شد.

باقرزاده خبر داد: دیروز پیکر 3 شهید در منطقه چم هندی تفحص شده است و آنها را به اهواز منتقل کردیم، که برای مراحل تکمیلی به تهران منتقل خواهند شد.

مسوؤل کمیته‌ جست‌و‌جوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در پایان خاطرنشان کرد: مناطقی که اکنون در حال کاوش آن هستیم، عموما جنوب عراق است، البته در منطقه کردستان عراق نیز فعال هستیم./مشرق