مراسم یادبود شهدای شهر کاخک گناباد برگزار شد
تا شهدا؛ همزمان با هفته دفاع مقدس مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهر کاخک تحت عنوان «رهپویان ولایت» در مرقد امامزاده سلطان محمد عابد(ع) برگزار شد.
در این مراسم که به همت ناحیه مقاومت بسیج و با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد با حضور جمعی از مسئولین و خانوادههای شهدا و ایثارگران این شهر برگزار شد، سردار حسین دقیقی مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی اظهار داشت: رمز موفقیت رزمندگان ما و پیروزی آنان بر تعدی و زیاده خواهی دشمنان در هشت سال دفاع مقدس، تبعیت از ولایت و رهبری بود و امروز نیز عامل عزت، عظمت و پیروزی ایران اسلامی در مقابله با ترفندهای دشمنان، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب است.
وی افزود: پشتیبانی مردم از ولایت فقیه، نظام جمهوری اسلامی را در برابر تعدی استکبار جهانی و عوامل آنها مصون نگه می دارد.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آحاد مردم به ویژه نسل جوان باید با واقعیتهای دوران دفاع مقدس از جمله نقش امام راحل در این دوران بیش از پیش آشنا شوند و بی شک هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای تحقق این امر است.
گفتنی است شهر کاخک 34 شهید هشت سال دفاع مقدس تقدیم نظام اسلامی ایران کرده است./ایثار