امام شما خوب نبود!!!
به گزارش تا شهدا؛ حسن آقا یک بسیجی آزاده و شاخص و مذهبی بود و عراقیها خیلی تمایل داشتند که وی به حضرت امام (ره) توهین کند.
عراقیها راه به راه به حسن گیر می دادند که باید به امام توهین کنی، مرتب می گفتند، امام شما خوب نبود، حسن سرآمد بود و بچه ها حسابی قبولش داشتند و بعد از آن ماجرا بیشتر گل کرد و سر زبان بچه ها و عراقیها افتاد.
یک روز تو حیاط، هنگام هواخوری، عراقیها همه را جمع کردند، وسط محوطه اردوگاه ۱۲ حوض آب بود، عراقیها یک طرف حوض و ما اسرا طرف دیگرش جمع شدیم. یک افسر عراقی صدا زد “حسن تعال، حسن تعال”.
حسن خیلی آرام به طرف لبه حوض رفت و بدون مقدمه چینی گفت: آن قدیم ندیما یک دانشمندی بود به نام گالیله و بعد راجع به گالیله و اینکه زمین گرد است و به دور خورشید می چرخد و داستان محاکمه گالیله و … تعریف کرد.
سپس حسن آقای اردوگاه رو به عراقیها کرد و داد کشید: آقای سربازان عراقی، آقای افسران، شما هی بگویید، امام بد، ولی واقعا امام ما بسیجی ها خیلی خوب بود. به اینجا که رسید بچه های اردوگاه فریاد زدند: “درود بر حسن گالیله “.
همه برای حسن کف زدیم و هورا کشیدیم، فریاد “حسن گالیله، حسن گالیله ” همه جا را پر کرده بود و ناگهان عراقیها مثل کرکس و جغد ریختند روی سرما و با مشت و لگد، کابل و باتوم و شلاق به جانمان افتادند، آژیر اردوگاه را هم کشیدند و هر چه سرباز بود وارد معرکه شدند و تلافی شکست را درآورند و از آن پس حسن رفسنجانی به حسن گالیله معروف شد.