http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/46191

شناسه خبر: 46191
۱۳۹۵-۶-۳ ۲۰:۵۵

ستاد بزرگداشت شهدای منا در قزوین تشکیل می‌شود

<p>ستاد بزرگداشت شهدای منا با هدف تبیین و تشریح واقعه&zwnj; منا به مردم جهان در قزوین تشکیل می&zwnj;شود.</p>

به گزارش تا شهدا؛ غلامرضا حقایق‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در جلسه شورای اداری شهرستان آبیک گفت: هفته دولت فرصت مناسبی برای ارائه‌ خدمات دولت خدمتگزار و انعکاس آن در سطح عموم است.


وی افزود: علی‌رغم اینکه دولت تدبیر و امید در سال‌های فعالیت‌ خود با مشکلات زیادی روبرو بوده توفیقات خوبی را در حوزه‌های مختلفی داشته و همه مدیران و دلسوزان نظام بایستی منصافانه نسبت به انعکاس عملکرد دولت اقدام کنند.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین گفت: حمایت از دولت، حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است و کسانی که درصدد تخریب دولت هستند، در واقع خواسته و ناخواسته به تخریب نظام می‌پردازند.


حقایق‌پور گفت: با توجه به نزدیک شدن سالروز فاجعه منا و شهادت 465 نفر از شهروندان ایرانی در جریان حج گفت: واقعه‌ای که طی سال گذشته در منا اتفاق افتاده، نشان از بی‌لیاقتی، بی‌درایتی و بی‌کفایتی عربستان سعودی است.  


وی افزود: بایستی با تشکیل ستاد بزرگداشت شهدای منا گامی موثر در جهت تبیین و تشریح این واقعه جهانی انجام داد تا تبعات آن به گوش جهانیان برسد.


وی ضمن اعلان تشکیل این ستاد در استان از همه دستگاه‌های اجرایی مرتبط استان خواست، با مشارکت و حضور در این ستاد، بتوان برنامه‌های موثری در بزرگداشت سالروز شهدای منا و شهدای حج در سطح استان اجرا کرد.


در جلسه شورای اداری بنیاد استان که در شهرستان آبیک برگزار شد، مشکلات مرتبط با اشتغال، بهداشت و درمان و آموزش جامعه ایثارگر مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مربوطه ارائه شد.