شهداي حادثه منا منتخبين پروردگار بودند
به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام حسن هنرمند دراين ديدار به همراه بازرس ويژه مديركل حاج حميد ترابي با تعدادی از خانواده هاي جامعه هدف دیدار و خانواده ها با طرح مسائل و مشكلات و ارائه درخواستهاي خود به مديركل از ايشان مساعدت گرفتند.
در ادامه اين ديدار مدير كل بنياد به همراه سيدنجات اله مولايي راد رييس بنياد شازند و نيز دل پاك مدير كل حج و زيارت استان مركزي و حجت الاسلام آخوندي مسئول دفتر بعثه مقام معظم رهبري در حج و زيارت استان، با حضور در روستاي آب بخشان درمنزل شهيد حادثه منا شهيد «محمود شجاعي» آب بخشان با همسر و فرزندان اين شهيد بزرگوار ديدار و از نزديك جوياي احوال ايشان شدند.
در حاشيه اين ديدار هنرمند با بيان اينكه شهداي حادثه منا منتخبين پروردگار بودند افزود: فضيلت زائراني كه در لباس احرام دعوت حق را لبيك گفته اند وصف ناشدني است و شايد هيچگاه نتوانيم آنگونه كه بايد در مورد آنها حق مطلب را ادا كنيم.
وی خاطر نشان كرد: سركشي از خانواده شهدا قطعا پيش از اينكه التيامي براي خانواده باشد توفيق و تسلي خاطري براي خادمين شهدا است.
در پايان مديركل بنياد استان به همراه مسئولان در گلزار شهداي روستاي آب بخشان حضور پيداكرده و به مقام شامخ شهدای منا و ديگر شهداي این روستا اداي احترام كردند.