http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/46002

شناسه خبر: 46002
۱۳۹۵-۵-۳۰ ۱۳:۴۴

ديدار با خانواده شهدا و ايثارگر موجب تقويت روحيه مي‌شود

<p>استاندار و مدير كل بنياد شهید و امور ایثارگران استان مازندران عصر روز پنجشنبه بيست و هشتم مرداد ماه با سه ايثارگردر بابل ديدار و از آنان تجليل كردند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ فلاح استاندار و رضايي مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران در منازل سه ايثارگر در بابل حضور يافتند و از مقام والاي اسطوره هاي ايثار و مقاومت ديدار و از آنان تكريم و تقدير كردند.


استاندار و مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران به اتفاق مشاور استاندار در امور ايثارگران، فرماندار و رئيس بنياد شهيد بابل با والدين شهيدان گرانقدر محمد رضا و محمد باقر اله وردي،جانبازان 70 درصد مسعود رضازاده و آزاده سرافراز عبدالرحمن صالحي تكريم و سپاسگزاري كردند.


ربيع فلاح استاندار مازندران، در اين ديدار گفت: شهدا و ايثارگران، مايه استقلال،آبرو و امنيت كشور ما هستند و امروز ما مديون ايثارگري آنان هستيم.


استاندار مازندران با بيان اينكه ايثارگران، فراموش شدني نيستند افزود: امروز ياد و نام پر افتخار حماسه آفرينان دوران دفاع مقدس براي هميشه در جامعه باقي خواهد ماند.


فلاح در ادامه گفت:زماني كه توفيق ديدار با خانواده هاي شهدا و ايثارگران را پيدا مي كنيم احساس خوشحالي كرده و از آنان روحيه مي گيريم.


استاندار مازندران از مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان كه زمينه ديدار با خانواده هاي معزز شاهد و ايثارگر را فراهم نموده، تقدير كرده و خواستار تداوم اين حركت شايسته شد.


رضايي مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران مازندران در حاشيه اين ديدارها ،خانواده هاي شهدا و ايثارگران را چراغ هدايت برشمرد و گفت:بازماندگان معظم شهدا،جانبازان و آزادگان، راه سعادت و عزت مندي را به ما نشان دادند و امروز ما بايد ازاين عزيزان درس بگيريم .


وي اظهارداشت:استاندار مازندران در هر هفته با حضور در يكي از شهرستانهاي استان، با سه ايثارگر (يك خانواده شهيد،جانباز و آزاده) ديدار و از آنان تجليل به عمل مي كنند.


گفتني است مسائل و مشكلات مطرح شده از سوي اين عزيزان ، مورد پيگيري قرارگرفت.


 شهيد محمد باقر اله وردي متولد 1339 كه  1359 در سوسنگرد و شهيد محمد رضا اله وردي متولد سال 1345 كه در تاريخ 1361 در تنگه چزابه به شهادت رسيدند.


جانباز 70 درصد مسعود رضا زاده در مهران به مقام جانباز نائل گرديد. آزاده جانبازعبدالرحمن صالحي در سال 62 در دهلران به اسارت درآمد.