http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45838

شناسه خبر: 45838
۱۳۹۵-۵-۲۶ ۱۷:۳۳

ملت ایران هیچگاه حماسه آفرینی ایثارگران را فراموش نخواهد کرد

<p>مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری گفت: ملت ایران، هیچگاه حماسه آفرینی ایثارگران را فراموش نخواهد کرد.</p>

به گزارش تا شهدا؛ فریبرز نجفی در سفر خود به شهرستان بروجن با یک خانواده آزاده متوفی و دو جانباز 70 درصد در منازل آنان دیدار کرد.


فریبرز نجفی در این دیدارها گفت: ایثارگران کسانی هستند که در زمان غربت اسلام و به فرمان رهبر زمان خود، بدون هیچ‌گونه چشم‌داشت و به دور از هرگونه عنوان، لقب و درجه به کمک اسلام شتافتند.


وی افزود: چیزی که باعث پایمردی این مردم شد حضور جوانانی بود که بدون هیچ خواسته مالی در جنگ ایستادگی کردند.


نجفی خاطرنشان کرد: آزادگان سرافراز با استقامت و پایداری و پای‏مردی خود در بدترین شکنجه ها و شرایط خم به ابرو نیاوردند و زندگی با عزت را در خیمه مقاومتِ صبر بر حضور در کاخ‏های ذلت و نوکری ابرقدرت‏ها و سازش و صلح تحمیلی ترجیح دادند.


مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: قطعا ملت ایران هیچگاه حماسه آفرینی و فداکاری های فرزندان خود را فراموش نخواهد کرد و آنان را به عنوان الگوی مقاومت و ایستادگی همواره مدنظر قرار می دهد.