http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45837

شناسه خبر: 45837
۱۳۹۵-۵-۲۶ ۱۷:۳۲

آزادگان با تحمل رنج ها به عهد الهی خود وفا کردند

<p style="text-align: justify;">امام جمعه شهرستان بیله سوار از توابع استان اردبیل در دیدار با آزادگان گفت: آزادگان با از خودگذشتگی و تحمل رنج ها و بلایا در بند صدامیان بعثی به عهد الهی خود وفا کردند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ به مناسبت فرارسیدن 26 مرداد ماه سالروز بازگشت اولین گروه از آزادگان سرافراز به میهن اسلامی حجت الاسلام قیاسی امام جمعه با همراهی فرماندار، جانشین سپاه ناحیه و رییس و همکاران اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان بیله سوار با آزادگان سرافراز دیدار کرد.


در این دیدار حجت الاسلام قیاسی با تبریک فرا رسیدن 26 مرداد به آزادگان عزیز، آزادگان را از نشانه های الهی و شافعان روز قیامت دانست و گفت: آزادگان گرانقدر با عمل خود و از خود گذشتگی و تحمل رنج ها و بلایا در بند صدامیان بعثی به عهد الهی خود وفا کردند و همچنان در راه دفاع از دست آوردهای انقلاب اسلامی و 8 سال دفاع مقدس، ترویج فرهنگ والای ایثار و شهادت و جهاد پا برجا و استوار هستند.


در این دیدار با اهداء لوح تقدیر از آزادگان گرانقدر تجلیل شد.