اقتدار و آرامش کشور مدیون خون پاک شهدا است
به گزارش تا شهدا؛ رمضانعلي چراغعلي گل گفت: این فرهنگ شهادت طلبي بود که موجب موفقیت رزمندگان ما شد و امروز همه ما نیازمند این روحیه الهی هستیم.
وي افزود: در حالی که آتش جنگ در اکثر کشورهای اطراف ما شعله ور است امروز ما در کشوری زندگی می کنیم که آرامش و اقتدار آن زبان زد همه جهانیان است.
ايشان اقتدار و آرامش امروز کشور را مدیون خون پاک شهدا و جانفشاني ايثارگران دانستند.
گفتني است اين ديدارها دوشنبه 25 مرداد ماه 95 در راستاي طرح سپاس و با حضور محسن صادقي جانشين فرماندهي ناحيه مقاومت بسيج، رمضانعلي چراغعلي گل ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران و تعدادي از اعضای كادر سپاه و همكاران بنياد در منزل والدين شهدای والامقام در روستاي مزرعه نو انجام شد.
شهيد «محمود راونجي» در سال 1342 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ23 فروردین ماه 1363 در منطقه عملياتي مهران به شهادت رسيد.
شهيد «احمد رنجبر» در سال 1347 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 3 بهمن ماه 1366 در منطقه عملياتي شلمچه به شهادت رسيد.
شهيد «حسين عقيلي» در سال 1347 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 5 فروردین ماه 1367 در منطقه عملياتي خورمال به فيض عظماي شهادت رسيد.
شهيد «غلامحسين كربلايي حسني» در سال 1346 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 8 مرداد ماه 1362 در منطقه عملياتي خاك عراق به شهادت رسيد.
شهيد «داود حسني» در سال 1346 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 11 شهریور ماه1366 در منطقه عملياتي جزيره مجنون به شهادت رسيد.
شهيد «عباس قربانپور» در سال 1349 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 15 مرداد ماه 1367 در منطقه عملياتي سردشت به شهادت رسيد.