http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45836

شناسه خبر: 45836
۱۳۹۵-۵-۲۶ ۱۷:۳۰

اقتدار و آرامش کشور مدیون خون پاک شهدا است

<p style="text-align: justify;">ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان آشتيان از توابع استان مرکزی در ديدار با والدين شهدا گفت: اقتدار و آرامش امروز کشور مدیون خون پاک شهدا و صبر واستقامتشان است.</p>

به گزارش تا شهدا؛ رمضانعلي چراغعلي گل گفت: این فرهنگ شهادت طلبي بود که موجب موفقیت رزمندگان ما شد و امروز همه ما نیازمند این روحیه الهی هستیم.


وي افزود: در حالی که آتش جنگ در اکثر کشورهای اطراف ما شعله ور است امروز ما در کشوری زندگی می کنیم که آرامش و اقتدار آن زبان زد همه جهانیان است.


ايشان اقتدار و آرامش امروز کشور را مدیون خون پاک شهدا و جانفشاني ايثارگران دانستند.


گفتني است اين ديدارها دوشنبه 25 مرداد ماه 95 در راستاي طرح سپاس و با حضور محسن صادقي جانشين فرماندهي ناحيه مقاومت بسيج، رمضانعلي چراغعلي گل ریيس بنياد شهيد و امور ايثارگران و تعدادي از اعضای كادر سپاه و همكاران بنياد در منزل والدين شهدای والامقام در روستاي مزرعه نو انجام شد.


شهيد «محمود راونجي» در سال 1342 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ23  فروردین ماه 1363 در منطقه عملياتي مهران به شهادت رسيد.


شهيد «احمد رنجبر» در سال 1347 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 3 بهمن ماه 1366 در منطقه عملياتي شلمچه به شهادت رسيد.


شهيد «حسين عقيلي» در سال 1347 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 5 فروردین ماه 1367 در منطقه عملياتي خورمال به فيض عظماي شهادت رسيد.


شهيد «غلامحسين كربلايي حسني» در سال 1346 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 8 مرداد ماه 1362 در منطقه عملياتي خاك عراق به شهادت رسيد.


شهيد «داود حسني» در سال 1346 در روستاي مزرعه نو  متولد شد و در تاريخ 11 شهریور ماه1366 در منطقه عملياتي جزيره مجنون به شهادت رسيد.


شهيد «عباس قربانپور» در سال 1349 در روستاي مزرعه نو متولد شد و در تاريخ 15 مرداد ماه 1367 در منطقه عملياتي سردشت به شهادت رسيد.