http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45620
شناسه خبر: 45620
۱۳۹۵-۵-۲۰ ۲۲:۲۶
۳۲ سال انتظار
<p>اوج محبت و نهایت انتظار را آنجایی دیدم که مادری ۳۲ سال مونس و همدم رادیوی کوچکی شده بود تا خبری از فرزند مفقود الاثرش بگیرد.</p>
به گزارش تا شهدا؛ مادر شهید "قنبر اسدپور" پس از ۳۲ سال انتظار و چشم به راه بودن پیکر فرزند رشیدش که چیزی جز دو یا سه کیلوگرم استخوان نبود را در آغوش کشید. قنبر اسدپور فرمانده گردان در عملیاتهای "خیبر" و "بدر" می باشد.
پس از آنکه در عملیات بدر به درجه رفیع شهادت نائل می آید، پیکرش در جبهه باقی می ماند و از همان روز لحظات جانکاه انتظار برای پدر و مادرش شروع می شود.
از همان ابتدا پدر شهید تمام طول روز پای رادیوی کوچکش می نشست تا شاید از پسرش خبری بشنود ولی عمرش کفاف این همه چشم به راهی را نداد. پس از فوت پدر، مادر شهید اسدپور پای آن رادیو می نشست تا اینکه چندی پیش پیکر شهید پیدا شد.
حالا این رادیو بی استفاده شده چون مادر هیچ آرزوی دیگری در دنیا ندارد.