http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45422

شناسه خبر: 45422
۱۳۹۵-۵-۱۶ ۱۷:۴۹

شهدا مايه خير و بركت كشور هستند

<p>نماينده ولي فقيه در ناحيه انتظامي كرمان گفت: شهدا مايه خير و بركت براي كشور ما هستند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ يادواره شهداي شهرك پرديس كرمان و شهداي مدافع حرم با حضور پرشكوه خانواده هاي معظم شاهد و ايثارگر، حجت الاسلام والمسلمين حسيني و امام جماعت مسجد شهرك پرديس، حجت الاسلام والمسلمين محسن زاده نماينده ولي فقيه در ناحيه انتظامي كرمان در مسجد محله شهرك پرديس با همکاری بنیاد شهید و امورایثارگران، برگزار شد.


حجت الاسلام و المسلمين محسن زاده نماينده ولي فقيه در ناحيه انتظامي كرمان در این مراسم اظهار داشت: شهدا مايه خير و بركت براي كشور ما هستند .


وی افزود: ما هرچه داريم از رشادت ها و دلاوري هاي اين عزيزان داريم و در حال حاضر هم وظيفه داريم احترام خون ريخته آنها را نگه داريم و نگذاريم هر بي سر و پايي كه از راه رسيد خونشان را پايمال كند اين كار نيز جز با همدلي مسئولين و همراهي شما ملت عزيز امكان پذير نخواهد بود .


تجليل از خانواده هاي معظم شاهد و ايثارگر، برپايي نمايشگاه تصاوير و آثار شهدا به مدت چند روز از ویژه برنامه های این یادواره بود.