http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/45351

شناسه خبر: 45351
۱۳۹۵-۵-۱۴ ۲۰:۳۲

شهید شهریاری با عشق شهد شیرین شهادت را نوشید

<p style="text-align: justify;">همسر شهید مدافع حرم با تأکید براین که پسرم اگر بخواهد راه پدرش را ادامه دهد او را هم فدای اهل بیت (س) خواهم کرد گفت : شهادت بسیار شیرین است، من هم با این که بی نهایت به همسرم علاقه داشتم اما نمی توانستم با خودخواهی مانع رسیدن او به هدف والایش شوم.</p>

به گزارش تا شهدا؛ فاطمه صبوری همسر شهید مدافع حرم اکبر شهریاری با بیان اینکه همسرم بسیار مقید به اصل ولایت فقیه بود گفت: او به دنبال زندگی توام با آرامش و به دور از تجملات بود و در اوقات فراغت خود قرآن تلاوت می کرد و در کل مهمترین موضوعی که در زندگی برای آن ارزش قائل می شد ساختن یک زندگی بر پایه اهل بیت و قرآن بود.

 

وی در رابطه با این مسئله که این شهید از چه زمانی به مجاهدت و ایثارگری علاقه مند شد گفت: همسرم با توجه به علاقه زیاد به جهاد در راه خدا، مشتاق عضویت در سپاه بود و وظیفه خود می دانست که برای دفاع از اسلام و حرم حضرت زینب (س) مبارزه کند.

 

این همسر شهید در پاسخ به این سوال که شهید شهریاری برای رفتن به سوریه چه انگیزه و اهدافی داشت، تصریح کرد: او خود را پاسدار اسلام می دانست و همیشه بر این عقیده بود که پاسدار حقیقی سرباز واقعی امام زمان(عج) است و تمام فکر و ذهن او نوکری برای اهل بیت (س) بود.

 

وی در واکنش به این سوال که چگونه راضی به رفتن همسرتان به سوریه شدید اظهار داشت: از همان ابتدا که ما باهم آشنا شدیم با توجه به شرایط کاری همسرم، با مفهوم شهادت و ایثارگری در زندگی آشنا شدم و مخالفتی با رفتن او نداشتم، البته با توجه به روحیه ای که از همسرم می شناختم مطمئن بودم به شهادت رسیده و عاقبت بخیر می شود و به همین خاطر خبر شهادت او موضوع عجیب و دور از ذهنی برایم نبود.

 

همسر این شهید در خصوص خصوصیات اخلاقی و سیره رفتاری این شهید گفت: اکبر بی نهایت آرام، صبور و مهربان بود و تواضع خاصی در رفتارش موج می زد، در مدتی که باهم زندگی کردیم به ندرت پیش آمد که از موضوعی ناراحت شود، همچنین از دوره جوانی اهمیت خاصی به نماز اول وقت می داد و به بنده هم این موضوع را تأکید می کرد.

 

وی در پاسخ به این سوال که اگر شهید شهریاری اکنون در قید حیات بود باز هم موافق رفتن او بودید یا خیر گفت: شهادت بسیار شیرین است، من هم با این که بی نهایت به او علاقه داشتم اما نمی توانستم با خودخواهی مانع رسیدن او به هدفش شوم و اگر زمانی برسد که پسرم بخواهد راه پدرش را ادامه دهد او را هم فدای اهل بیت (س) خواهم کرد.

 

گفتنی است که شهید اکبر شهریاری در تاریخ اول فروردین 1363 در تهران متولد شد و در سال 1386 وارد شغل مقدس پاسداری شده و از همین طریق به دانشکده افسری راه یافت و در دانشگاه امام حسین (ع) در رشته علوم سیاسی ادامه تحصیل داد، وی در تیر ماه سال 1390 ازدواج کرد و این در حالی بود که یک سال پس از ازدواجش به سوریه اعزام شد و در 1 بهمن 1392 ، حین ماموریت و مبارزه با تروریست های تکفیری بر اثر اصابت گلوله به پهلوی سمت چپ وی، چشم های زیبای خود را بست و پرواز شیرین خود را آغاز کرد.