شهدا مالکان بهشت هستند
به گزارش تا شهدا؛ سيد مصطفي كشفي افزود: تکریم شهیدان ارج نهادن به ارزش های اسلامی و انقلابی است و برپایی مجالس ديدار با خانواده هاي شهدا، تجدید پیمان با شهداست.
كشفي در اين محفل صميمي از رشادت ها و تلاش های این سرافرازان در عرصه دفاع مقدس تقدیر به عمل آورد و طی سخنانی اظهار داشت: اگر شهادت شهیدان، جانبازی جانبازان، اسارت آزادگان و دلیرمردی رزمندگان غیور انقلاب نبود امروز نظام مقدس جمهوریاسلامی ایران در جهان شناخته شده نبود.
وی بیان کرد: شهدا، با اهدای جان شيرين خود به مقام والای بندگی خداوند دست یافتند و آن آزاد مردان، مالکان بهشت هستند.
وي افزود: خدمت و تکریم به خانواده معظم و والای شهدا وظیفه همه مسئولان و مردم وظیفه شناس است، چرا که شهدا به خوبی وظیفه خود را به میهن و انقلاب ادا کردند و امروز وظیفه ماست که با الگوگیری و عمل به وصایای شهدا، در تحقق آرمانها و اهداف عالیه آن عزیزان مجدانه بکوشیم.
گفتني است اين ديدار صبح روز چهارشنبه 6 مرداد 95 با حضور مسئولين انجام شد.
«شهيد حسين اروجي» اعزامي از بسيج در سال 63 عمليات پدافندي در منطقه طلاييه به شهادت رسيد.