http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44907

شناسه خبر: 44907
۱۳۹۵-۵-۴ ۰۱:۴۱

دیدار و تکریم ایثارگران وظیفه ذاتی بنیاد است

<p>مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان قم گفت: دیدار و تکریم خانواده های شهدا و ایثارگران وظیفه ذاتی این بنیاد و وظیفه شرعی سایر دستگاه ها است.</p>

به گزارش تا شهدا؛ سردار سید جواد هاشمی افزود: این طرح در راستای تقدیر، تکریم و تجلیل از مقام شامخ خانواده های صبور و ایثارگر شهدا، جانبازان و آزادگان با حضور خادمان در منازل ایشان انجام می شود.


وی ادامه داد: در این مدت 1722دیدار از والدین، همسر و فرزندان شهدا، 1215 دیدار با جانبازان و خانواده ایشان  و 517 دیدار با آزادگان و خانواده ایشان انجام شده است.


وی اضافه کرد: دیدار و تکریم این عزیزان وظیفه ذاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران و وظیفه شرعی سایر دستگاههاست، دیدار با این عزیزان که با وجود فراغ فرزندانشان و بخشیدن اعضا و جوارح خویش همچنان بر ارزش ها و راه شهدا استوار ایستاده و وفادار به راه شهدا هستند، موجب تقویت روحیه خدمت و ایثار است.


سردار هاشمی خاطر نشان کرد: تکریم این عزیزان تکریم ارزش ها و تقدیر از صبر و ایثار مادران و پدرانی است که فرزندان خویش را برای حفظ دین، امنیت، عزت و آبادانی این سرزمین فدا کردند.


وی افزود: حضور در منازل شهدا و در محفل معنوی خانواده ایشان، بیان خاطرات شهدا موجب آشنایی با سیره شهدا و انتقال آن است.