http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44724
شناسه خبر: 44724
۱۳۹۵-۴-۳۰ ۱۴:۲۹
گذشت زمان عامل فراموشی فاجعه منا نشود
<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی گفت: نباید گذشت زمان عامل فراموشی فاجعه منا شود بلکه با پیگیری های بین المللی رژیم آل سعود باید تبعات این سوء مدیریت را بپذیرد.</p>
به گزارش تا شهدا؛ حجت الاسلام عزیزی به اتفاق مدیر سازمان حج و زیارت استان صبح دیروز (سه شنبه) 29 تیر 95 ضمن حضور در شهرستان فاروج با خانواده شهید منا «حاج علی حسین چشم دهام» دیدار و گفت و گو کرد .
حجت الاسلام عزیزی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فاجعه سرزمین منا گفت: نباید گذشت زمان عامل فراموشی حادثه منا شود، بلکه با پیگیری های بین المللی رژیم آل سعود باید تبعات این سوء مدیریت را بپذیرد و به نتایج آن پایبند باشد .
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان شمالی همچنین گفت: هرگز اجازه نخواهیم داد یاد و خاطره شهدای منا به فراموشی سپرده شود .