http://www.tashohada.ir/index.php/fa/news/44666

شناسه خبر: 44666
۱۳۹۵-۴-۲۸ ۲۰:۵۹

اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران مدیون ایثارگران است

<p style="text-align: justify;">مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری گفت: نظام جمهوری اسلامی اقتدار امروز خود را مدیون جانبازان و ایثارگران است و به همین منظور باید مشکلات و مسائل جانبازان برطرف کند.</p>

به گزارش تا شهدا؛ فریبرز نجفی در جمع جانبازان 70 درصد استان گفت: نظام جمهوری اسلامی اقتدار امروز خود را مدیون جانبازان و ایثارگران است و به همین منظور باید مشکلات و مسائل جانبازان برطرف کند.


وی افزود: به برکت جان فشانی و ایثارگری این عزیزان است که نظام اسلامی در اوج اقتدار و عظمت است و روز به روز بر عزت و اقتدار آن افزوده می شود.


نجفی خاطرنشان کرد: جانبازان نیروهای ارزشمند، اسوه های صبر و ایثار و ولایت مداری و پایبندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.


در این نشست جانبازان 70 درصد، مشکلات درمانی، معیشتی، اشتغال فرزندان و پرداخت حق‌الزحمه پرستاری به همسرانشان را مطرح کردند.