ارزش شهادت بالاترین ارزش ها است
به گزارش تا شهدا؛ محمدحسن میرگلوی بیات ضمن معرفي شهيد مهدي همايون افزود: پيروزي انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي وابسته به يك اقتداري است كه آن اقتدار از امكان مادي و از سلاح اتمي حاصل نميشود، بلكه از اعتقاد به شهادت و ايمان به ايثار و باور به اينكه انسان وقتي ايثار ميكند، با خدا معامله ميكند ناشي ميشود.
رئیس بنیاد زرندیه ادامه داد: دیدار با والدین شهدا، سعادت بزرگی برای تمامی مسئولان است.
حجتالاسلام علمالهدی امام جمعه شهرستان نیز گفت: شهدا اعتقاد به معامله با خدا را در عمل نشان دادند، شهدا درصف اول قرار دارند و ايثارگران نيز در صف اول قرار دارند.
گفتنی است این دیدار روز يكشنبه 27 تيرماه 95 باحضور محمد قناتی معاون فرماندار، سرگرد محمد مهجوری فرماندهي سپاه ناحيه زرنديه، سرهنگ محمدی جانشين فرماندهي نيروي انتظامي و جمعي ازمسئولان شهرستان باحضور دربيت شريف شهيد مهدي همايون ازايثار و از جان گذشتگي درهشت سال دفاع مقدس تجليل کرده و از والدين شهيد تفقد و دلجويي کردند.
شهيد مهدي همايون متولد سال 1348 درسال 1366 درمنطقه عملياتي شلمچه به شهادت رسید.